Jean Peter van Sprang overleden.

Ons lid Jean Peter van Sprang is jl maandag 26 februari 2018 2 dagen voor zijn verjaardag overleden.
Jean Peter kwam pas bij onze vereniging na zijn eerste beroerte, echter bij onze Combinatievereniging Barendrecht was hij al jaren lid.
Daar was hij een sterk en toegewijd lid. Zo ken ik(Stanley Brabers) hem ook al geruime tijd. Hij was altijd bereid te helpen. Zeker als graficus,  hij heeft meerdere banners voor ons gemaakt.
De laatste tijd leek hij weer vorderingen te maken met zijn schaakspel en leek het qua coördinatie wat beter te gaan.
Het kwam dan ook als een schok dat hij vorige week 2 beroertes achter elkaar kreeg en het snel minder met hem ging.
Wij zullen hem missen met zijn eigenaardigheden, maar met zijn hart op de goede plaats!